Inici
MOTO CLÀSSIC
Fotos
Videos
XX CONCENTRACIÓ 2010
XXICONCENTRACIÓ 2011
XXIICONCENTRACIÓ2012
XXIIICONCENTRACIÓ
XXIVCONCENTRACIÓ
SPONSORS
Contacte
Felicitació de Nadal
Formulari contacte
Agenda
Mapa Rutes
Enllaços
Assegurances
VACARISSES
Foto Show
Jocs/Entreteniments
Noticies
Apunts d'interès
Llibre de visites

MOTO CLÀSSIC VACARISSES DES DE 1991

 

 

 

 

ENTITAT DEDICADA A LES MOTOS ANTIGUES 

 

*Objectius : Associació de motoristes i gent amb afició i passió per les motos antigues. *Organització de concentracions de motos antigues i clàssiques.

*Conservar el patrimoni   motorístic del nostre entorn.

*Organitzar i col·laborar en actes relacionats amb el món del motor.

*Fomentar la cultura motociclista del nostre país.

*Som 150 socis ... de moment.

*Enguany celebrarem la XX Concentració de Motos Antigues de Vacarisses.

 

 

SI T'AGRADA EL MÓN DE LA MOTO ANTIGA VINE AMB NOSALTRES !!! 

 

 

MOTO CLÀSSIC VACARISSES 

 

La tradició per les motos antigues a Vacarisses, amb l'organització de trobades de motos clàssiques, es va iniciar l'any 1991, i a mida que han anat passant els anys s'han arrelat amb força en el nostre municipi, evolucionant en la seva organització. Una colla d'amics vàrem proposar la primera trobada-exposició dins dels actes de la Festa Major del poble, a la Plaça Major. Va ser tot un èxit. A partir d'aquí busquem una data adient, per donar-li més protagonisme, i la trobem per Sant Cristòfol, es a dir, el segon diumenge de Juliol.

La nostra-vostra concentració de motos s'ha consolidat com una de les importants de Catalunya. En el nostre poble és una activitat festiva, recolçada per l'Ajuntament. Es d'agrair el suport que hem rebut al llarg d'aquests anys, de les empreses i comerços, col·laborant per fer-ho possible, igualment que els Ajuntaments dels pobles veïns que ens acullen en el recorregut. Tanmateix ha servit per engrescar a molta gent a restaurar o cuidar la seva moto, per tenir-la a punt cada any per a la concentració i així poder-la fer servir i lluïr-la.

La filosofia de Moto Clàssic Vacarisses ha estat sempre la bona organització i les ganes de millorar, gràcies al equip humà que any rera any mira de superar-se i esforçar-se perquè tot funcioni i tothom en gaudeixi.

Moto Clàssic Vacarisses som una entitat, amb 150 socis de diferents contrades, que ens agrada i apassiona el món de la moto. Aquí podeu trobar-hi amics que us poden ajudar i assesorar en tot moment, sobre aquest món de les motos antigues. Els nostres objectius son organitzar, col·laborar, fomentar i promoure activitats relacionades amb el motor a Vacarisses. Fem sortides amb moto de forma regular, visites turístiques i culturals, visitem fires del sector, anem a veure carreres, fem sortides amb altres clubs de motos... i els més agosarats, fins i tot han arribat al Cap Nord amb moto.

Ara amb aquesta web, Moto Clàssic Vacarisses serà més a prop vostre, fent-vos arribar material fotogràfic, videos, informacions i enllaços prou interessants.

La història del nostre club a l'abast de tothom i la memòria viva per sempre.

 

SI T'AGRADA EL MÓN DE MOTO ANTIGA VINE AMB NOSALTRES!!!

 

MOTO CLÀSSIC VACARISSES 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

create avatar
 

Top
Moto Clàssic Vacarisses | motoclassicvacarisses@gmail.com